Bij goede communicatie is het probleem al bijna opgelost!                 En dat is toch uiteindelijk de bedoeling.

Contact

Hebt u vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze openingstijden zijn Maandag t/m Vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Tijdens kantooruren zijn wij altijd telefonisch te bereiken. Zijn we toch even in gesprek, spreek dan gerust een voicemail in.
We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.
Stuurt u liever even een email, maak dan aub gebruik van onderstaande formulier. Berichten die verstuurd worden over het internet kunnen onveilig zijn.

Door gebruik te maken van dit formulier stemt u er mee in dat Vorster Verzekeringen niet verantwoordelijk is voor het risico dat de gegevens in dit formulier gelezen of onderschept worden door onbedoelde derde partijen. Meer informatie hierover vindt u in ons privacy statement.

Om discretie te waarborgen kunt u in uw bericht beter niet refereren aan persoonlijke informatie zoals rekeningsaldo en BSN-nummers.

Vorster Verzekeringen zal de door u verstrekte informatie enkel gebruiken om contact met u op te nemen met betrekking tot uw vraag of opmerking in dit formulier. Wij zullen u benaderen conform de door u opgegeven wijze.

Verzoeken tot wijziging of opzegging via dit formulier zijn niet bindend tenzij Vorster Verzekeringen de ontvangst van uw email heeft bevestigd.

Contactgegevens

Wilt u langskomen voor een persoonlijk gesprek, neemt u dan aub altijd even vooraf contact met ons op om een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we u ook onverstoorde aandacht kunnen geven.

Postbus 1448
5004 BK Tilburg

(013) 46 90 186

info@vorsterverzekeringen.nl

Bedrijfsgegevens

KvK: 180.828.02

AFM: 12015887

KIFID: 300.010759

IBAN: NL03 RABO 0106 2370 20

BIC: RABONL2U

Stuur ons een email

Wij streven er naar om uw bericht altijd dezelfde dag nog te behandelen. Berichten die wij buiten kantoortijd, in het weekend of op feestdagen ontvangen worden altijd de eerstvolgende werkdag direct door ons behandeld.