Dat er iets gebeurt kunt u niet altijd voorkomen, dat u zich er zorgen om zou moeten maken wel.

Verzekeringen particulier

Uw eigen zaken, maar ook eventuele schade die u aan anderen toebrengt, overzichtelijk bij elkaar in 1 pakket.

Trots op uw net aangeschafte auto… Blij met alle mooie spullen in uw woning… Heerlijk gevoel geeft dat.
Als particulier bent u bij ons met uw verzekeringen aan het juiste adres.
We begrijpen dat u er aan gehecht bent en er hard voor hebt gewerkt. En omdat we dat scherp in beeld hebben zoeken we ook voor u naar de juiste oplossingen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. We proberen uw verzekeringen daar waar het voor u gunstig is bij elkaar te houden in een overzichtelijk pakket. Zijn er andere gunstigere mogelijkheden?…..Dan zoeken we die voor u uit.

 

Hebt u ons nodig? We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en als er iets gebeurt. Hopelijk kent u het nog……De echte ouderwetse service, want dat is hetgeen wat wij graag leveren. Geen 4 wachtenden voor u aan de telefoon, maar direct contact met iemand die u kent en weet hoe het geregeld moet worden.

 

De verzekeringen die wij hieronder voor u hebben verzameld kunnen dikwijls gecombineerd worden in 1 pakket met verzekeringen uit de rubriek Recreatie om zo voor u tot een aantrekkelijke maximale korting te komen bij dezelfde verzekeraar. We bekijken graag de mogelijkheden voor u.

Digitale kluis NH1816Voor al onze klanten die verzekerd zijn bij NH1816 hebben wij hier de toegang gemaakt tot de Digitale Poliskluis.
U kunt uw polissen digitaal inzien door middel van het ingeven van uw pasnummer of emailadres met uw daaraan gekoppelde password. Vanuit NH1816 ontvangt u geen papieren polis.
Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd bellen als u vragen hebt over uw polis.

 

 

 

 

 

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

  Kijk ze eens lol hebben uw kinderen. Spelen is belangrijk en moet ook kunnen. Daarom is het zo fijn dat als er toch iets gebeurt u zich geen zorgen hoeft te maken.

  Lees meer
 • Rechtsbijstand

  Rechtsbijstand

  Onenigheid met uw buren of uw werkgever. Het is niet te hopen, maar het kan wel gebeuren. Zorg ervoor dat u er op zo'n moment niet alleen voor staat.

  Lees meer
 • Woning

  Woning

  Brand, storm, waterschade wat er ook gebeurt ook u kunt ermee geconfronteerd worden. Schade aan uw woning kost altijd veel geld. Eigen woning....Goed verzekeren!

  Lees meer
 • Inboedel

  Inboedel

  Een harde knal, een stevige flits en daarna een zwarte balk in uw dure plasma scherm. U bent niet de enige die het overkomt.

  Lees meer
 • Kostbaarheden-Kunst

  Kostbaarheden-Kunst

  Kunst is prijsloos en niet vervangbaar. Ergste is dat u uw geld dan ook kwijt bent. We bieden u hiervoor speciale oplossingen.

  Lees meer
 • Personenauto

  Personenauto

  Uw auto uw trots. Natuurlijk gaat u deze WA verzekeren, maar daarmee is de schade aan uw auto nog niet gedekt. Bekijk de mogelijkheden.

  Lees meer
 • Motor

  Motor

  Zorgt u goed voor uw motor? Zorg dan ook voor een goede verzekering die past bij uw situatie.

  Lees meer
 • Bromfiets

  Bromfiets

  Trots op de nieuwe scooter of snorfiets. En dan opeens staat hij er niet meer terwijl hij goed op slot stond. 't gebeurt gewoon. Verzeker ook diefstal!

  Lees meer
 • Fiets

  Fiets

  Diefstal van fietsen is een veel voorkomend euvel. Te gek voor woorden dat u uw fiets niet gewoon ergens neer kunt zetten. Nieuwe fiets....Kies voor een goede dekking.

  Lees meer