Van uw nieuwe fiets wilt u natuurlijk zo lang mogelijk genieten….. En ieder jaar worden er helaas 700.000 fietsen gestolen.

Fiets

Voor de een is de fiets het alledaagse vervoermiddel en voor de ander slechts een recreatieve bezigheid in de vrije tijd. De fietsendief daarentegen maakt het niet uit wat u er mee deed………….Aan iedere fiets zit een prijskaartje en dat is voor hem genoeg.
Natuurlijk zijn er een aantal plaatsen waar u uw fiets bewaakt kunt stallen en nog veel meer plaatsen waar dat niet kan. Scholen zijn zelfs een walhalla voor fietsendieven. Schering en inslag is het.
Een Fietsverzekering is daarom zo gek nog niet.

 

Met de Fietsverzekering verzekert u uw rijwiel meestal voor een bepaalde periode. Bijvoorbeeld tot 3 jaar. De premie is dikwijls een eenmalig bedrag.
Over het algemeen zijn er 2 soorten dekkingen. Een Diefstalverzekering en de meer uitgebreide Casco verzekering die ook beschadigingen aan uw fiets vergoedt.

 

Wij kunnen uw fiets bij meerdere verzekeraars uitrekenen, echter voor de Fietsverzekering geldt dat wij die enkel afsluiten als u ook klant bij ons bent voor de andere Schadeverzekeringen.