Vrije tijd is bedoeld om u eraan te herinneren dat het werk ook wel even zonder u kan en u ook wel even zonder het werkt kunt.

Verzekeringen recreatie en vrije tijd

Oplossingen voor de risico’s die behoren bij uw vakantie, hobby en vrije tijd.

Vrije tijd is heerlijk. Lekker allerlei recreatieve dingen ondernemen. Even met z’n tweetjes een lekker weekendje weg met de caravan of met het hele gezin heerlijk op vakantie. We hebben het nodig op zijn tijd.

 

Ook sport en hobby’s vallen onder recreatie. Het is dus aan u of u zich gaat ontspannen of inspannen.  Dikwijls worden er voor onze hobby’s of sport dure uitrustingen of andere zaken aangeschaft die niet zomaar onder de noemer inboedel zijn te verzekeren. Er is vaak dekking op locaties nodig of het gaat om motorvoertuigen of boten en daarin schiet de inboedelverzekering te kort.

 

Daarom vindt u hier een aantal oplossingen om ervoor te zorgen dat u alle beslommeringen echt even los kunt laten en puur kunt genieten van uw vrije tijd omdat u de risico’s die horen bij uw vakantie, hobby of sport goed hebt verzekerd.

 

Uw fiets verzekeren? Kijk dan onder onze Particuliere verzekeringen daar treft u dit product aan.
Ook voor producten die u hier niet aantreft hebben wij wellicht mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

 • Reis / Annulering

  Reis / Annulering

  Lekker op reis naar het buitenland, denk dan tijdig aan uw Reis- en Annuleringsverzekering. Toch vergeten? U kunt deze direct telefonisch bij ons afsluiten.

  Lees meer
 • Recreatiehuis

  Recreatiehuis

  Uw tweede huis is dé plek om even helemaal weg te zijn en om te ontspannen. Met een passende verzekering voor uw vakantiewoning lukt dat ook.

  Lees meer
 • Boot

  Boot

  Graag het water op met uw boot? Dan wilt u zich geen zorgen maken over een eventuele schade. Wij bieden u een uitstekende bootverzekering aan tegen een scherpe premie.

  Lees meer
 • Caravan

  Caravan

  Voor caravans hebben wij uitgebreide mogelijkheden om te verzekeren. Neem contact met ons op!

  Lees meer
 • Vouwwagen

  Vouwwagen

  Zodra uw vouwwagen is aangekoppeld, begint de vakantie voor u. U geniet ervan en u bent er zuinig op. Een verzekering op maat is de beste oplossing.

  Lees meer
 • Kampeerauto

  Kampeerauto

  Natuurlijk dient u uw kampeerauto voor het WA risico te verzekeren. Maar wat als er schade aan de auto of de inboedel zelf komt?

  Lees meer
 • Oldtimer auto

  Oldtimer auto

  Wilt u met uw oldtimer even lekker toeren, vergeet dan niet een oldtimerverzekering af te sluiten. Behalve de WA dekking bieden we u diverse mogelijkheden ook voor schade aan de auto zelf.

  Lees meer
 • Oldtimer motor

  Oldtimer motor

  Diefstal van uw oldtimer motor waar u al die uren aan hebt gerestaureerd. U moet er niet aan denken, maar ook niet van wakker liggen. Hiervoor zijn prima verzekeringen.

  Lees meer
 • Aanhanger

  Aanhanger

  U heeft een aanhanger om veilig uw hobby- artikelen of spullen te kunnen vervoeren. Maar uw aanhanger kan ook flink beschadigd raken. Een goede verzekering is dan de uitkomst.

  Lees meer
 • Hobby en Sport

  Hobby en Sport

  Welke hobby of sport u ook beoefent, u kunt bijna alle denkbare artikelen verzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw gitaar of aan uw duikuitrusting, surfplank of snowboard.

  Lees meer