Bij de brandschade bleek de aanhanger niet onder de inboedel te vallen. Als we dat hadden geweten…….. 

Aanhanger

U heeft een aanhanger om veilig uw boot of spullen te kunnen vervoeren en onbezorgd van het ene punt naar het ander te kunnen reizen. Een goede verzekering mag dan niet ontbreken want uw aanhanger is dan wel achter uw auto meeverzekerd voor het WA risico, maar de schade aan uw aanhanger valt daar niet onder. Daarvoor is de speciale Aanhangerverzekering.

 

Een Aanhanger verzekering kunt u naar eigen wens samenstellen.
U betaalt alleen voor de dekking die u kiest.

 

De Aanhanger verzekering begint met een Basisverzekering waarin Aansprakelijkheid en de dekkingen Brand, Diefstal en Natuur zijn verzekerd.

 

Aansprakelijkheid is alleen van kracht wanneer het verzekerd object “veilig buiten het verkeer” tot stilstand is gekomen. Zolang het object gekoppeld is aan een motorvoertuig, is de WAM van toepassing en de caravan dus meeverzekerd bij de auto. Als er ook dekking bestaat voor de gedekte gebeurtenis op de AVP van verzekerde, gaat de AVP altijd voor. Het is dus een secundaire dekking.

 

Brand/diefstal/natuur geeft dekking tegen:
Plotselinge en onvoorziene beschadiging van het object door brand, ontploffing en zelfontbranding, ook als gevolg van eigen gebrek.
Diefstal, verduistering en vermissing, joyriding en braakschade en schade aan de aanhanger die is ontstaan in de tijd dat deze was gestolen.
Beschadiging van de aanhanger door natuurgeweld zoals  storm, blikseminslag en hagel.

 

De overige dekkingen zijn tegen betaling van premie mee te verzekeren.

  • Beschadiging/aanrijding
  • Particuliere Verhuur
  • Hulpverlening

 

Groene kaart
Er worden voor aanhangers geen groene kaarten afgegeven. Als er (voor bepaalde landen) een groene kaart specifiek voor de aanhanger wordt gevraagd dan kunt u deze verkrijgen bij uw autoverzekering. Die geeft dan een groene kaart voor de aanhanger af en vermeldt daarop het kenteken van de aanhanger.

Een verzekering voor uw aanhanger hebben wij vrijwel direct voor u geregeld.
Bel ons op
013-4690186