Vorster Verzekeringen | Golfuitrusting
16958
page,page-id-16958,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Golf is een combinatie van natuurbeleving en sport. Gaat u vaak de baan op?… Verzeker dan uw dure spullen.

Golfuitrusting

U concentreert zich op de vlag en bent tegelijkertijd omringd door groen. Spannend en ontspannend tegelijk. Dat merkt u al zodra u plaatsneemt op de tee. Dan wilt u maar één ding: de bal met een prachtige swing in de volgende hole krijgen. Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Denk dan aan de speciale Golfverzekering. Met deze verzekering is uw kostbare uitrusting overal ter wereld verzekerd.
Naast de individuele golfverzekering is er de mogelijkheid om de golfuitrusting van uw hele gezin binnen één verzekering onder te brengen. Een gezin wordt gevormd door de verzekeringnemer, de partner en de eventuele kinderen die allen op één adres woonachtig zijn.

 

Een golfuitrusting is niet goedkoop. Clubs, tas, trolley en kleding vertegenwoordigen als snel een flink bedrag. Als u graag en vaak golft, heeft u al snel een complete uitrusting bij elkaar. Toch wordt die waardevolle uitrusting nog wel eens onbeheerd achtergelaten. Bijvoorbeeld bij het clubhuis of in de kofferbak van uw auto. Al deze spullen zijn verzekerd met de Golfverzekering zowel tegen schade als diefstal.

 

Wat is verzekerd

  • De aansprakelijkheid als golfspeler is gedekt tot € 250.000,- per gebeurtenis.
  • Bij verlies of diefstal krijgt u de eerste 5 jaar de nieuwwaarde van uw golfset uitgekeerd.
  • Kleding die u tijdens het golfen in het clubhuis achterlaat is verzekerd tot € 500,00.
  • Een hole-in-one (op een baan met min. par van 62) wordt beloond met een ‘schade-uitkering’ van € 250,-. Dat scheelt weer in de kosten van een rondje! (Geldt niet bij professionals.)
  • Waar u ook gaat spelen, op uw homecourse in Nederland of op een course in het buitenland, de Golfverzekering is altijd van kracht.
  • De Golfkar kan worden meeverzekerd als deze geen hogere snelheid dan 10 km/u kan bereiken.

De premie is gebaseerd op het aankoopbedrag van uw golfset. Bij een bedrag van € 1.000,- heeft u al voor € 22,50 per jaar een complete Golfverzekering.

 

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Wilt u liever direct de verzekering aanvragen?
Maak dan gebruik van het aanvraagformulier achter de button.

Download hier uw aanvraagformulier

Aanvraagformulier Golfsport