Eenmaal op pad met de camper is het een groot feest. Maar als er wat gebeurt bent u tegelijk auto en onderdak kwijt…

Kampeerauto/Camper

“We hebben alles bij ons en we zien wel waar we uitkomen. Slecht weer? Dan rijden we verder!
Wij zijn nergens aan gebonden. Dat geeft maximale vrijheid.”
Maar uiteraard wilt u niet geconfronteerd worden met problemen. Zijn ze d’r wel, dan lost een goede verzekering dat voor u op. Daarom is een goede passende verzekering voor uw camper onmisbaar.

 

Het WA risico is verplicht om te verzekeren omdat uw camper een gekentekend motorvoertuig is. Omdat u uw kampeerauto niet het hele jaar door gebruikt is het tarief van de verzekering daarop aangepast. Het WA tarief is een flink stuk lager dan bij een personenauto verzekering. U bent verzekerd in de landen die op uw groene kaart staan. U bent niet verzekerd in de landen die op de groene kaart zijn doorgestreept. Ook het rijden met een aanhangwagen of boottrailer is verzekerd.

 

Verder kunt u een Camperverzekering volledig op maat samenstellen. Op die manier betaalt u alleen voor de uitbreidingen die u kiest.

 

Zo is er de Beperkte Casco dekking. Deze geeft onder meer dekking tegen brand, diefstal,verduistering, hagel, storm, ruitbreuk en schade tijdens transport.
Volledig Casco geeft in aanvulling op de genoemde risico’s bij Beperkt Casco ook dekking tegen andere van buiten komende onheilen, waaronder natuurlijk ook botsen, stoten, van de weg of te water geraken, slippen en kwaadwillige beschadiging etc. etc. Een complete dekking dus.

 

Verder kunt u uitbreidingen meeverzekeren zoals de zonneluifel, uw inboedel, een Schadeverzekering Inzittenden dekking, hulpverlening en een Rechtsbijstandsdekking.

Meer informatie nodig?
Neem contact met ons op.