Vorster Verzekeringen | Kampeerauto
16358
page,page-id-16358,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Eenmaal op pad met de camper is het een groot feest. Maar als er wat gebeurt bent u tegelijk auto en onderdak kwijt…

Kampeerauto/Camper

“We hebben alles bij ons en we zien wel waar we uitkomen. Slecht weer? Dan rijden we verder! Wij zijn nergens aan gebonden.Dit geeft maximale vrijheid.”
Maar uiteraard wilt u niet geconfronteerd worden met problemen. Zijn ze d’r wel, dan lost een goede verzekering dat voor u op. Daarom is een goede passende verzekering voor uw camper onmisbaar.

 

Het WA risico is verplicht om te verzekeren omdat uw camper een gekentekend motorvoertuig is. Omdat u uw kampeerauto niet het hele jaar door gebruikt is het tarief van de verzekering daarop aangepast. Het WA tarief is een flink stuk lager dan bij een personenauto verzekering. U bent verzekerd in de landen die op uw groene kaart staan. U bent niet verzekerd in de landen die op de groene kaart zijn doorgestreept. Ook het rijden met een aanhangwagen of boottrailer is verzekerd.

 

Verder kunt u deze Camperverzekering volledig op maat samenstellen. Op die manier betaalt u alleen voor de uitbreidingen die u kiest.

 

Zo is er de Beperkt Casco dekking. Deze geeft ondermeer dekking tegen brand, diefstal,verduistering, hagel, storm, ruitbreuk en schade tijdens transport. Het eigen risico bedraagt € 150,- per gebeurtenis.
Volledig Casco geeft in aanvulling op de genoemde risico’s bij Beperkt Casco ook dekking tegen andere van buiten komende onheilen, waaronder natuurlijk ook botsen, stoten, van de weg of te water geraken, slippen en kwaadwillige beschadiging etc. etc. Een complete dekking dus. Het eigen risico is ook hier € 150,- en voor bestuurders jonger dan 24 jaar geldt een eigen risico van € 200,- tenzij er sprake is van een gebeurtenis die onder Beperkt Casco gedekt is.

 

Uw aankoopwaarde geldt als premiegrondslag en daardoor tevens als verzekerd bedrag. Dit is het bedrag waarvoor de kampeerauto door u is aangeschaft. Eventuele accessoires dienen bij dit bedrag te worden opgeteld.

 

Verder kunt u uitbreidingen meeverzekeren zoals de zonneluifel, uw inboedel, een Schadeverzekering Inzittenden en Rechtbijstandsdekking.

 

De alarmcentrale van de verzekeraar verzorgt de hulpverlening. Deze hulpverlening omvat onder meer het toezenden van onderdelen bij uitval van de camper, maar ook vervoer naar een adres in Nederland bij uitval van de camper of het inzetten van een vervangende bestuurder. De volledige kostprijs van hulpverlening wordt vergoed.

Meer informatie nodig?

Download Brochure

Kampeerauto verzekering direct aanvragen?

Direct verzekeren