Vorster Verzekeringen | Oldtimer auto
16362
page,page-id-16362,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Uw klassieke auto vertelt een verhaal….. Over een trip, over de restauratie…… en soms ook over pech en schade.

Oldtimer auto / Klassieker

U bent uiteraard zuinig op uw Oldtimer en u wilt hem goed verzekeren.
Dat kan met deze speciale Oldtimerverzekering. Wanneer de Oldtimer minstens 25 jaar oud is en uitsluitend hobbymatig wordt gebruikt, komt deze in aanmerking voor de Oldtimerverzekering. Het hobbymatige gebruik blijkt onder meer uit het beperkte aantal kilometers per jaar (maximaal 7.500 km) en uit het feit dat u een andere auto ernaast hebt voor het dagelijkse gebruik.

 

Bent u FEHAC-lid? Dan krijgt u 10% korting op de premie. De FEHAC is de belangenbehartiger van eigenaren van historische voertuigen van 25 jaar en ouder. Uw premie is afgestemd op de kilometers die u aflegt en de periode waarin u rijdt. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers de weg op gaat.
De Oldtimerverzekering voldoet volledig aan alle wensen van de FEHAC.

 

Heeft u een klassiekercollectie? Dan kunt u alle auto’s in één Collectieverzekering onderbrengen. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

 

Voor oldtimers/klassiekers hebben wij de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Deze dekking is inclusief hulpverlening in Nederland bij pech, ziekte en ongeval.De dekking is verplicht omdat uw Oldtimer een gekentekend voertuig is wat geregistreerd staat bij RDW.

 

Beperkt Casco
De Beperkt Cascoverzekering verzekert de klassieker tegen een aantal belangrijke risico’s zoals brand, diefstal, verduistering, hagel, storm, ruitbreuk, en schade tijdens transport.Uw eigen risico bedraagt € 130,-.

 

Volledig Casco
De Volledig Cascoverzekering gaat nog een stap verder door ook dekking te bieden voor risico’s als botsen, slippen, te water/van de weg raken en kwaadwillige beschadiging. Uw eigen risico bedraagt ook hier € 130,-.

 

De Klassiekerverzekering of Oldtimerverzekering kan verder worden uitgebreid met Hulpverlening Europa, Schade inzittendendekking en Rechtsbijstanddekking.

 

Bereken uw premie met de button en vraag direct de verzekering aan.

Meer informatie nodig?

Download Brochure

Oldtimer verzekering direct aanvragen

Direct verzekeren