Uw klassieke auto vertelt een verhaal….. Over een trip, over de restauratie…… en soms ook over pech en schade.

Oldtimer auto / Klassieker

U bent uiteraard zuinig op uw Oldtimer en u wilt hem goed verzekeren.
Dat kan met een speciale Oldtimerverzekering. Wanneer uw klassieker minstens 25 jaar oud is en uitsluitend hobbymatig wordt gebruikt, komt deze in aanmerking voor de Oldtimerverzekering. Het hobbymatige gebruik blijkt onder meer uit het beperkte aantal kilometers per jaar (meestal maximaal 7.500 km) en uit het feit dat u een andere auto ernaast hebt voor het dagelijkse gebruik.

 

Uw premie wordt afgestemd op de kilometers die u aflegt en de periode waarin u rijdt. Wel zo eerlijk als u alleen ‘s zomers de weg op gaat.

Heeft u een klassiekercollectie? Dan kunt u alle auto’s in één Collectieverzekering onderbrengen. Neem daarvoor telefonisch contact met ons op.

 

Voor oldtimers/klassiekers hebben wij de volgende verzekeringsmogelijkheden:

 

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)
Deze dekking is inclusief hulpverlening in Nederland bij pech, ziekte en ongeval.De dekking is verplicht omdat uw Oldtimer een gekentekend voertuig is wat geregistreerd staat bij RDW.

 

Beperkt Casco
De Beperkt Cascoverzekering verzekert de klassieker tegen een aantal belangrijke risico’s zoals brand, diefstal, verduistering, hagel, storm, ruitbreuk, en schade tijdens transport.

 

Volledig Casco
De Volledig Cascoverzekering gaat nog een stap verder door ook dekking te bieden voor risico’s als botsen, slippen, te water/van de weg raken en kwaadwillige beschadiging.

 

De Klassiekerverzekering of Oldtimerverzekering kan verder worden uitgebreid met Hulpverlening Europa, Schade inzittendendekking en Rechtsbijstanddekking.

Direct dekking aanvragen?
Bel ons op
013-4690186