Vorster Verzekeringen | Oldtimer motor
16360
page,page-id-16360,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Uw klassieke motor is meer dan een vervoermiddel. Het is een waardevol stuk historie. Verzeker hem dan ook goed!

Oldtimer motor

Het is een bezit dat u graag wilt tonen, door te rijden, maar ook als u afstapt. U kunt er bevlogen over vertellen. De Oldtimer Motorverzekering zorgt ervoor dat u uw enthousiasme behoudt, want daarmee is uw klassieke motor perfect verzekerd.

 

Deze Klassieke Motorverzekering is speciaal ontwikkeld voor klassieke motoren die 25 jaar of ouder zijn en voornamelijk hobbymatig en/of recreatief gebruikt worden. Daarnaast wordt er niet meer dan maximaal 7.500 km per jaar mee gereden. Overschrijdt u deze kilometers dan verwijzen we u naar de reguliere Motorverzekering.

 

FEHAC-goedgekeurd
Als u met uw oldtimer-motor lid bent of wordt van een club die aangesloten is bij de FEHAC, dan betaalt u 10% minder voor uw verzekering!

 

De verplichte dekking is natuurlijk WA, de Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering is inclusief hulpverlening binnen Nederland bij pech, ziekte of ongeval. Handig als uw motor met pech op de vluchtstrook staat. Vragen worden direct beantwoord, kundige hulp is snel onderweg. Hulp in Nederland, buiten de eigen woonplaats, is standaard meeverzekerd. Voor hulp in Europa heeft u een uitbreiding nodig.

 

U bepaalt u zelf verder welke risico’s u wilt afdekken. Let op! De te verzekeren klassieke motor moet op uw naam staan, anders bent u niet verzekerd.

 

Beperkt Casco
Deze rubriek verzekert de klassieke motorfiets tegen belangrijke risico’s zoals brand, diefstal, verduistering, hagel, storm, ruitbreuk en
schade tijdens transport. Het eigen risico bedraagt € 130,-.

 

Volledig Casco
Deze rubriek gaat nog een stap verder door ook dekking te bieden voor risico’s als botsen, slippen, te water/van de weg geraken en kwaadwillige beschadiging. Het eigen risico bedraagt € 130,- en als de bestuurder jonger is dan 24 jaar is het eigen risico € 200,-.

 

Kiest u voor Beperkt Casco of Volledig Casco? Dan blijft uw oldtimermotor ook tijdens stalling het hele jaar verzekerd tegen diefstal en brandschade.

 

Minder rijden? Dan ook minder betalen!
Het seizoen bepaalt de premie. Als u ’s winters niet met uw motor op pad gaat, betaalt u minder voor uw verzekering. Hoe minder kilometers u per jaar rijdt, hoe lager de premie. Daarom kunt u kiezen uit Zomertijddekking of Jaardekking.

 

Verder kunt u de verzekering uitbreiden met Hulpverlening Europa, Rechtsbijstand, Schadeverzekering voor Opzittenden en een Helm- en Kledingdekking.

 

Bereken uw premie en vraag de verzekering direct aan!

Direct uw Klassieke Motor verzekeren.

Klik hier!