We hadden er zin in… Lekker naar ons chalet. Maar toen we aankwamen was er flink wat stormschade. Gelukkig snel geregeld!

Recreatiehuis

Het is ideaal om een eigen plek te hebben, een tweede huis, om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Of dat nu een chalet in de Ardennen is, een zomerhuis in Zeeland, een stacaravan in Friesland of een bungalow in de Duitse Eifel, het maakt niet uit. Het gaat erom dat het uw relax plek is waar u uw hoofd helemaal leeg kunt maken. Zo’n plek wil je natuurlijk koesteren en beschermen tegen alle risico’s zodat u zorgeloos kunt blijven genieten. Dat is precies wat de Recreatiewoning verzekering doet.

 

De Recreatiewoning verzekering is bestemd voor zomerhuizen en weekendwoningen. Met deze verzekering kunt u uw recreatiewoning, stacaravan of chalet het hele jaar door goed verzekeren. Maar hoe u uw tweede huis precies verzekert, is natuurlijk aan u om te beslissen.

 

 

Dekking voor brand
Met deze dekking bent u verzekerd voor brandschade aan uw
recreatiewoning door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of
blikseminslag.

 

Dekking voor uitgebreide gevaren
Met deze dekking verzekert u uw recreatiewoning tegen veel meer schade.
Daaronder valt brand, inbraak en storm, maar ook onverwachte
invloeden van buitenaf, zoals vandalisme, vallende bomen, sneeuw
en (smelt)water of hagel. Schade die ontstaat door een eigen gebrek
aan de woning is dikwijls ook gedekt.

 

 

Inboedel
Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw inboedel meeverzekeren. Met de uitbreiding Inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.

 

Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Daarvoor geldt meestal een toeslag op de premie.

 

De Recreatiewoning verzekering kunt u afsluiten voor vakantiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden.

Wilt u een offerte ontvangen?
Neem dan contact met ons op.
We helpen u graag.