Vorster Verzekeringen | Recreatiehuis
16949
page,page-id-16949,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

We hadden er zin in… Lekker naar ons chalet. Maar toen we aankwamen was er flink wat stormschade. Gelukkig snel geregeld!

Recreatiehuis

Het is ideaal om een eigen plek te hebben, een tweede huis, om even helemaal weg te zijn uit de dagelijkse sleur. Of dat nu een chalet in de Ardennen is, een zomerhuis in Zeeland, een stacaravan in Friesland of een bungalow in de Duitse Eifel, het maakt niet uit. Het gaat erom dat het uw relax plek is waar u uw hoofd helemaal leeg kunt maken. Zo’n plek wil je natuurlijk koesteren en beschermen tegen alle risico’s zodat u zorgeloos kunt blijven genieten. Dat is precies wat de Recreatiehuisverzekering doet.

 

De Recreatiehuisverzekering is bestemd voor zomerhuizen en weekendwoningen. Met deze verzekering kunt u uw recreatiewoning, stacaravan of chalet het hele jaar door goed verzekeren. Maar hoe u uw tweede huis precies verzekert, is natuurlijk aan u om te beslissen.

 

Sluit u de Recreatiewoningverzekering af, dan bent u standaard
verzekerd voor de dekking Aansprakelijkheid.
U kunt daarbij kiezen uit twee varianten:

 

Dekking voor brand
Met deze dekking bent u verzekerd voor brandschade aan uw
recreatiewoning door explosie, kortsluiting, zelfontbranding of
blikseminslag.

 

Dekking voor alle gevaren
Met deze dekking verzekert u uw recreatiewoning tegen alle schade.
Daaronder vallen brand, inbraak en storm, maar ook onverwachte
invloeden van buitenaf, zoals vandalisme, vallende bomen, sneeuw
en (smelt)water of hagel. Schade die ontstaat door een eigen gebrek
aan de woning is ook gedekt.

 

Lees het op uw gemak eens na in de brochure die u met de button op deze pagina kunt downloaden. Wilt u een premie weten, neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

 

Voor stormschade aan het recreatiehuis geldt een eigen risico van € 100,- per gebeurtenis. Glasdekking is aanwezig op de Recreatiehuisverzekering.

 

Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw inboedel meeverzekeren. Met de uitbreiding Inboedel zijn niet alleen alle spullen in uw tweede huis verzekerd, ook uw kleding en kleine huisdieren.

 

Grote kans dat u uw vakantiehuis verhuurt als u er zelf niet bent. Ook recreatiehuizen in de verhuur kunt u verzekeren. Dan geldt een toeslag van 50%.

 

De Recreatiehuisverzekering kunt u afsluiten voor vakantiewoningen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Voor uw woning in Duitsland kan extra premie gevraagd worden. Ook kunnen er beperkende voorwaarden gelden.

Lees alle info over de Recreatiehuisverzekering.

Brochure
Aanvraagformulier