Vorster Verzekeringen | Sporttimer
16953
page,page-id-16953,page-child,parent-pageid-15810,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Veel mensen dromen ervan in een sportwagen of cabrio te rijden, maar u doet het! Niet iedere dag, maar op bijzondere momenten.

Sporttimer

Een sportwagen geeft een bijzonder gevoel van vrijheid en maakt het rijden ook tot een bijzondere ervaring. Daarom is er voor de sportwagen dan ook een speciaal product ontwikkeld: de Sporttimerverzekering.

 

Wanneer komt uw auto in aanmerking voor de speciale Sporttimerverzekering?
De Sporttimerverzekering is er voor elke sportwagen jonger dan 20 jaar waaronder vallen exoot, coupé, cabriolet, grand-tourismo, kitcar en replica uitvoeringen, met 2 of 2+2 zitplaatsen.
u bent 24 jaar of ouder, u rijdt maximaal 10.000 kilometer hobbymatig/recreatief per jaar en u heeft een andere auto voor dagelijks gebruik.
Wilt u weten of uw auto een sporttimer is? Kijk dan op de Sporttimerlijst.

 

Er zijn nog wat bijzonderheden bij deze verzekering.

  • De sporttimer staat in een afgesloten stalling geparkeerd.
  • Alleen auto’s die rijden op benzine worden geaccepteerd.
  • De sporttimer kan verzekerd worden op basis van een vaste taxatie.

 

De verplichte dekking is natuurlijk WA, de Wettelijke Aansprakelijkheid. Deze verzekering is inclusief hulpverlening binnen Nederland bij pech, ziekte of ongeval. Handig als uw auto met pech op de vluchtstrook staat. Vragen worden direct beantwoord, kundige hulp is snel onderweg. Hulp in Nederland, buiten de eigen woonplaats, is standaard meeverzekerd. Voor hulp in Europa heeft u een uitbreiding nodig.

 

U bepaalt u zelf verder welke risico’s u wilt afdekken. Let op! De te verzekeren sporttimer moet op uw naam staan, anders bent u niet verzekerd.

 

Beperkt Casco
Deze rubriek verzekert de auto tegen belangrijke risico’s zoals brand, diefstal, verduistering, hagel, storm, ruitbreuk en schade tijdens transport. Het eigen risico bedraagt € 130,-.

 

Volledig Casco
Deze rubriek gaat nog een stap verder door ook dekking te bieden voor risico’s als botsen, slippen, te water/van de weg geraken en kwaadwillige beschadiging. Het eigen risico bedraagt € 130,-.

 

Minder rijden? Dan ook minder betalen!
Het seizoen bepaalt de premie. Als u ’s winters niet met uw auto op pad gaat, betaalt u minder voor uw verzekering. Hoe minder kilometers u per jaar rijdt, hoe lager de premie. Daarom kunt u kiezen uit Zomertijddekking of Jaardekking. Kiest u voor Beperkt Casco of Volledig Casco? Dan blijft uw auto ook tijdens stalling het hele jaar verzekerd tegen diefstal en brandschade.

Verder kunt u de verzekering uitbreiden met Hulpverlening Europa, Rechtsbijstand, Schadeverzekering voor Inzittenden en een Geluidsapparatuurdekking. De laatste enkel in combinatie met een Volledige Casco dekking.

 

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op voor een premieberekening.

Komt uw auto in aanmerking voor de speciale Sporttimerverzekering?

Sporttimerlijst 2016