Mensen die gezond zijn willen wel 1001 dingen.
Mensen die ziek zijn of niet goed uit de weg kunnen maar 1 ding. 

Verzekeringen voor uzelf en uw gezin

Uw inkomen is afhankelijk van uw gezondheid en uw gezondheid kan aanleiding zijn voor extra kosten.

Hoe belangrijk bent u zelf voor uw onderneming? Hoe afhankelijk is uw gezin van uw inkomen? Vragen die u zich als ondernemer zeker moet stellen. Maar ook als werknemer is het belangrijk om hierbij stil te staan. Wat heeft uw werkgever voor u geregeld? Hoe gaat het verder als u niet meer kunt werken en geen inkomen meer kunt genereren.

 

Ieder jaar wordt een groot aantal mensen door ziekte of een ongeval arbeidsongeschikt. Natuurlijk denkt u hier liever niet aan, maar de kans bestaat dat ook u onverhoopt met arbeidsongeschiktheid te maken krijgt.
In dat geval valt er weinig meer te ondernemen of te werken als u niets geregeld hebt. Ondernemen is ook ervoor zorgen dat uw inkomen en uw onderneming niet in gevaar komt als uzelf iets overkomt. Maar ook als u werknemer bent kan een ongeval een enorme impact hebben op uw financiële situatie. Deze inkomensrisico’s kunt u afdekken met passende verzekeringen. U treft hier een aantal mogelijkheden en we informeren u hier graag over.

 

En dan zijn er natuurlijk nog de ziektekosten…..U wordt er iedere december maand weer ziek van in de media zoveel reclame als er wordt gemaakt. Toch kan het soms verstandig zijn om afhankelijk van uw gezondheidssituatie eens te heroverwegen of het huidige pakket wel bij u past. We proberen u hier in de “Zorgtijd” mee van dienst te zijn met een goede vergelijker.

 • Arbeidsongeschikt

  Arbeidsongeschikt

  Even een partijtje voetbal...Sliding gaat niet helemaal goed...Kuitbeen gebroken. U bent zomaar een aantal weken uit de running. Wie zorgt er voor de inkomsten?

  Lees meer
 • Ongevallen

  Ongevallen

  Die ene val van de ladder heeft blijvende gevolgen. Het is geen pleister op de wond maar het geeft wel geruststelling dat het goed was geregeld.

  Lees meer
 • Ziektekosten

  Ziektekosten

  Aan het einde van ieder jaar is het weer zover. Zorgverzekeraars...Het zal u niet ontgaan. Vergelijk uw premie met wat wij u kunnen aanbieden.

  Lees meer