Een succesvolle ondernemer doet wat hij goed kan.
De rest laat hij door anderen doen.

Verzekeringen zakelijk

Verzeker uw bedrijf voor financiële gevolgen van schade of schadeclaims van derden.

Als ondernemer hebt u de zorg over uw bedrijf. Een onderneming runnen brengt ook risico’s met zich mee. Een goede bescherming van uw risico’s vraagt om passend maatwerk. Maatwerk waarmee risico’s voor u beheersbaar worden. Dan kan door overdracht van een risico door middel van een verzekering, maar in een aantal gevallen ook door reductie of zelfs het vermijden van risico’s door iets in de bedrijfsvoering aan te passen.

 

Helemaal zonder verzekeringen kunt u als ondernemer nooit. De kracht van een goede inventarisatie is een offerte op maat waarin alleen die verzekeringen worden opgenomen die voor u nodig zijn.

 

Verzekeringen zijn ook een kwestie van vertrouwen. Een goede inventarisatie schept ook dat vertrouwen tussen u en ons. Het gaat hier tenslotte over úw onderneming. Zoiets vertrouwt u toch toe aan iemand met wie u een goed persoonlijk contact kunt opbouwen. Iemand die voor u bereikbaar is als ondernemer en u een professioneel advies kan geven. Dit is de kracht van Vorster Verzekeringen. Onze persoonlijke insteek en onze bereikbaarheid voor u als ondernemer.

 

Op deze pagina treft u een aantal zakelijke verzekeringsproducten aan.
Per product wordt aangegeven waar de verzekering voor dient en wat er in grote lijnen wordt verzekerd. Het is onmogelijk om premies te noemen.
Premiestellingen voor bedrijven zijn afhankelijk van verschillende specifiek bij het bedrijf horende factoren.
Daarom is het verzekeren van bedrijven ook maatwerk.

 

Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.
We staan u graag persoonlijk te woord om u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze mogelijkheden.

 • Aansprakelijkheid

  Aansprakelijkheid

  Bijna klaar die klus... Valt net die tang uit uw hand...Op de tegelvloer van de badkamer bij uw klant. Een flink stuk uit de tegel...Daarvoor bent u wel aansprakelijk.

  Lees meer
 • Rechtsbijstand

  Rechtsbijstand

  Een hoop gedoe met uw klant of juist met het aan u leverende bedrijf. Niemand wil water bij de wijn doen en rechtsgang dreigt...Zorg voor een goede dekking.

  Lees meer
 • Milieuschade

  Milieuschade

  Een milieuschade ontstaat sneller dan u denkt. De simpelste schoonmaakmiddelen kunnen het milieu aantasten. Zelfs een lekkend koelsysteem kan voor grote milieuproblemen zorgen.

  Lees meer
 • Bedrijfsgebouwen

  Bedrijfsgebouwen

  Een bedrijvenpand is een flinke investering voor u als ondernemer. Een investering die zomaar ineens weg kan zijn als er brand uitbreekt. Loop hiermee geen risico.

  Lees meer
 • Inventaris en Goederen

  Inventaris en Goederen

  De nieuwe voorraad is binnen en u kunt weer volop verkopen. Opeens valt er door brand niets meer te verkopen. Alles verbrand...

  Lees meer
 • Bedrijfsschade

  Bedrijfsschade

  Door een flinke schade moet u uw bedrijf tijdelijk sluiten. Uw klanten gaan ondertussen ergens anders shoppen. Hoe langt duurt het voordat uw omzet weer op peil is?

  Lees meer
 • Motorvoertuigen

  Motorvoertuigen

  Is het een motorvoertuig? Dan ontkomt u niet aan een verzekeringsplicht die WA heet, maar wat als er ook schade aan uw nieuwe bestelbus zelf ontstaat?

  Lees meer
 • Transport

  Transport

  Bij vervoer van uw goederen kan er van alles mis gaan. Uw goederen kunnen beschadigd raken of bederven. Bent u hiervoor niet verzekerd? Dan kost het u veel geld.

  Lees meer
 • Zakenreis

  Zakenreis

  Voor uw werk of bedrijf naar het buitenland? Dat valt niet onder vakantie en is niet op een doorlopende reisverzekering verzekerd. U hebt een zakelijk product nodig.

  Lees meer
 • Verzuim en WIA

  Verzuim en WIA

  Werknemers nemen u werk uit handen, maar kunnen ook ziek worden. Naast de Arbo verplichtingen die er gelden zit u met een doorbetalingsplicht. Kies voor zekerheid.

  Lees meer
 • Werknemerschade

  Werknemerschade

  Bedrijfsongevallen waardoor werknemers schade lijden vallen onder werkgeversaansprakelijkheid. Uw Aansprakelijkheidsverzekering schiet te kort op een aantal vlakken.

  Lees meer